TABARA URBANA

Activități tabăra urbană

Vrei să îi oferi copilului tău ocazia de a petrece o vară de neuitat, alături de Aura Tudor, fondator Education for an Agile Mind, profesor pentru învățământul primar și preșcolar, trainer, focusată pe etapele de dezvoltare ale copiilor, la nevoile copiilor și impactul mediului în dezvoltarea lor?

Înscrie-l în tabăra de vară de la Playhut, organizată de Education for an Agile Mind by Aura Tudor!

Fiecare săptămână va fi o aventură cu multă joacă, experimente, mișcare și bucurie! Tematica săptămânală poate fi vizualizată aici.

Tabăra urbană se adresează copiilor cu vârste cuprinse între 6 și 12 ani și va avea loc zilnic (luni-vineri), între orele 14:00 și 17:00.

Numărul de locuri este limitat la 8 copii, iar înscrierea se face prin completarea formularului de mai jos sau telefonic la: 0723 980 015

Rezervă locul acum!

Siguranta Covid 19

În intervalul 14:00 - 17:00 întreg Playhut, inclusiv curtea, este la dispoziția copiilor și părinților care participă la tabăra urbană, accesul din exterior fiind interzis. Zilnic, înainte și după tabăra urbană vom dezinfecta spațiul și suprafețele folosind lampa germicida cu UV și soluții dezinfectante, pe baza de alcool, omologate de Ministerul Sănătății (Hygienium). La intrarea în clădire există un covor cu dezinfectant, pentru a menține curată și zona holului, unde copiii se vor schimba cu încălțăminte de interior, iar adulții își vor pune botoși refolosibili peste încălțămintea de exterior. Înainte de a intra în incintă, toate persoanele se vor dezinfecta pe mâini, li se va măsura temperatura, fiind acceptate în interior doar dacă aceasta are o valoare sub 37.3 grade. Nu sunt primite persoanele care prezintă simptome de gripa/răceală.

Vom respecta toate regulile de siguranță și de distanțare socială stabilite de autorități și vom trimite actualizări pe email persoanelor înscrise.

Prețuri și abonamente

Pachetului educativ include: 

  •        Activitățile educative creative

  •        Supraveghere copii de personal calificat

  •        Materialele didactice

  •        Gustare de fructe / plăcinta cu fructe 

  •        Apă / limonadă

Pachet FULL - 4 săptămâni - 900 RON 

Pachet MEDIUM - 2 săptămâni - 500 RON

Pachet WEEK - 1 săptămână - 300 RON

În cazul suspendării activităților unităților de învățământ, la decizia autorităților, în contextul Covid-19, sumele plătite în avans vor fi returnate.

Opțiuni pentru părinți

În funcție de normele de distanțare socială existente la momentul taberei urbane, cel putin o parte din părinți vor putea rămâne în zona de cafenea sau pe terasa Playhucât timp copiii participă la activitățile taberei urbane.

Putem oferi accesul la o camera separata, unde părinții să poată lucra în liniște, pentru care este necesară rezervarea prealabilă.

PlayHut - loc de joacă si cafenea