SPATIU CO-WORKING

Spatiu pentru parinti, distractie pentru copii

Iți doresti sa lucrezi in liniste pentru cateva ore in timp ce copilul tau se joaca afara sau face activitati cu Aura Tudor, fondator Education for an Agile Mind, profesor pentru învățământul primar și preșcolar si trainer?

Va asteptam la Playhut in fiecare miercuri si vineri, intre orele 10:00 si 13:00! Parintii pot sta in interior pentru a lucra, respectand distantarea sociala si folosind masca. In acest timp copiii se vor distra in curtea amenajata special pentru ei cu topogan, groapa de nisip, elemente de joaca cu apa sau pot citi pe canapele exterioare. In functie de varsta copiilor participanti, Aura va organiza cu ei diferite activitati creative, educative si distractive :)

Numarul maxim de participanti este de 6 adulti si 8 copii.

Siguranta Covid 19

Daca  numarul de copii prezenti este peste 6, accesul din exterior va fi interzis persoanelor care nu au rezervat un loc pentru co-working, pentru a nu aglomera curtea. Zilnic, înainte și după intervalul de co-working, vom dezinfecta spațiul și suprafețele folosind lampa germicida cu UV și soluții dezinfectante, pe baza de alcool, omologate de Ministerul Sănătății (Hygienium). La intrarea în clădire există un covor cu dezinfectant, pentru a menține curată și zona holului, unde adulții își vor pune botoși refolosibili peste încălțămintea de exterior. Înainte de a intra în incintă, toate persoanele se vor dezinfecta pe mâini, li se va măsura temperatura, fiind acceptate în interior doar dacă aceasta are o valoare sub 37.3 grade. Nu sunt primite persoanele care prezintă simptome de gripa/răceală.

Vom respecta toate regulile de siguranță și de distanțare socială stabilite de autorități și vom trimite informații suplimentare pe email persoanelor înscrise.

Prețuri și abonamente

Pachetului educativ include: 

  •        Birou dedicat fiecărui adult

  • ​       Imprimanta alb-negru/scanner​

  •        Internet fibra optica

  •        Supraveghere copii de personal calificat

  •        Gustare de fructe / plăcinta cu fructe pentru copii

  •        Apă / limonadă

Pachet DAILY ( 1 ședință, pe baza de rezervare) - 75 RON 

Pachet WEEK (2 ședințe, pe baza de rezervare) - 140 RON

Pachet MEDIUM (4 ședințe, pe baza de rezervare) - 260 RON

În cazul suspendării activităților unităților de învățământ, la decizia autorităților, în contextul Covid-19, sumele plătite în avans vor fi returnate.

PlayHut - loc de joacă si cafenea