CAFENEA

Știm cât este de important, ca părinte, să găsești în același loc răspunsurile pentru diferite probleme ale vieții. Știm cât de util este să ai câteva minute în care să poți răspunde la telefon fără întrerupere în timp ce copilul se joacă. 

Am fost plăcut surprinși să vedem adesea părinti care chiar lucrează perioade mai lungi de timp de la cafenea, fiind siguri că  cei mici sunt aproape de ei, într-un mediu sigur pe care îl pot explora în voie. 

Vă oferim posibilitatea de a vă bucura de un moment doar pentru voi, alături de o cafea de calitate, de specialitate, pe care o pune la dispoziție firma HeArtIt, care oferă servicii de latte art pentru nunți sau alte diferite evenimente festive. 

Pe lângă cafea, avem și plăcinte delicioase, biscuiți, cornulețe cu magiun, sărățele, sandwich-uri, unele produse fiind fără zahăr. 

Ca alternativă mult mai sănătoasă la oferta de sucuri din comerț, vă putem oferi freshuri proaspete sau sucuri naturale de fructe, realizate de producători români, sucuri de calitate obținute prin presarea fructelor și pasteurizare la temperatura joasă, păstrând astfel vitaminele fructelor și savoarea acestora.

De asemenea, punem la dispoziție iaurt și lapte eco pentru copii, ambalate corespunzător, în borcănele de sticlă.​

Pentru mai multe detalii, poți consulta meniul nostru.

PlayHut - loc de joacă si cafenea