SERVICII

Știm cât este de important, ca părinte, să găsești în același loc răspunsurile pentru diferite probleme ale vieții. Știm că uneori prinde bine o pauză de cafea, atunci când cel mic este ocupat cu joaca. Sau că ai în acest fel 5 minute în care să poți răspunde la telefon fără întrerupere. Pentru că ne gândim deopotrivă la copii, cât și la adulți, am realizat un plan al serviciilor pe care le oferim, astfel încât să putem mulțumi chiar pe toată lumea :)

Suntem bucuroși că am devenit punct de ridicare pentru comenzile făcute pe siteul MamaPan - brutărie artizanană cu maia și proiect social care oferă locuri de muncă mamelor singure sau a celor care au mai mult de doi copii în întreținere și se afla în situații dificile de viață.

Cafenea

Vă oferim posibilitatea de a vă bucura de un moment doar pentru voi, alături de o cafea de calitate, de specialitate, pe care o pune la dispoziție firma HeArtIt, care oferă servicii de latte art pentru nunți sau alte diferite evenimente festive. 

Pe lângă cafea, avem și plăcinte delicioase, biscuiți, sărățele, sandwichuri, unele produse fiind fără zahăr. 

Ca alternativă mult mai sănătoasă la oferta de sucuri din comerț, vă putem oferi sucuri naturale de fructe, realizate de producători români, sucuri de calitate obținute prin presarea fructelor și pasteurizare la temperatura joasă, păstrând astfel vitaminele fructelor și savoarea acestora.

De asemenea, punem la dispoziție iaurt și lapte eco pentru copii, ambalate corespunzător, în borcănele de sticlă.​

Pentru mai multe detalii, poți consulta ideile din următorul meniu

Loc de joacă

Locul de joacă vizează stimularea copiilor și învățarea prin joacă, pe grupe de vârstă. Activitățile indoor sunt concepute pe două zone de joacă, în speță cele pentru bebeluși și cele pentru copii mai mari. Pentru bebeluși vă punem la dispoziție cuburi cu activități senzoriale și cărți senzoriale realizate în mod profesional de o mamă antreprenor. Zona pentru copii mai mari include construcții din magneți, mașinuțe de jucărie, activități creative, role play, mașinuțe de condus etc. Activitățile outdoor vor putea fi explorate începând cu lunile de primăvară ale anului următor, urmând să anunțăm pe site și pe pagina noastră de Facebook când vor fi acestea disponibile. De asemenea, avem o zonă pentru citit, cu cărți pentru copii dar și pentru adulți, pentru că și această activitate este una care nu doar relaxează, ci și ajută la petrecerea timpului într-un mod plăcut.

Petreceri aniversare

Dacă vă doriți să serbați ziua de naștere, onomastica sau o simplă iesire într-un cadru prietenos și călduros, vă stăm la dispoziție cu serviciul de găzduire a petrecerilor aniversare. Vă punem la dispoziție mai multe opțiuni de meniu, cu preparate tip bufet cald sau rece sau pizza, sucuri naturale și apa incluse. La cerere, putem oferi și tortul sau candy bar în cadrul pachetului, pentru ca voi sa scăpați de grija organizării :)

Pentru evenimente precum: petreceri aniversare, zile onomastice, lansări de carte, etc., vă rugăm să ne contactați pentru a verifica disponibilitatea calendaristică.

PlayHut - loc de joacă si cafenea