INCHIRIERE ACCESORII PETRECERE COPII

Închiriere decorațiuni și accesorii pentru petreceri copii

Dată fiind situația actuală și restricțiile privind organizarea petrecerilor la Playhut, vă oferim un serviciu nou: închirierea accesoriilor pentru petreceri!

În acest fel ne propunem ca și copiii care își serbează ziua de naștere în această perioadă să se poată bucura de o petrecere deosebită! In același timp, ne-am gândit să facem mai ușoară viata părinților: vă aducem acasă decorațiunile pentru petrecere gata pregătite și puteți opta pentru unul din pachetele unde primiți inclusiv veselă baby-friendly pe care o vom curăța după petrecere. Astfel nu veți mai cumpăra farfurii și pahare de unică folosință și nici nu veți rămâne un munte de vase de spălat după petrecerea organizată acasă :)

Ne gândim și la cei care nu au copii, dar găzduiesc un eveniment la care participă familii cu copii. Sau la petreceri la care participă copii de vârste diferite față de cei ai gazdei. Venim în întâmpinarea lor cu accesorii utile celor mici, pe care, de multe ori, părintii sunt nevoiți să le transporte în vizite, cum ar fi: scaun de masă, șezlong pentru bebeluși, jucării pentru bebeluși sau copii mai mari, înălțător pentru chiuvetă, oliță sau reductor pentru WC.

Pentru ca pachetul să fie complet, puteți opta și pentru suc natural Profructta, fără zahăr, de mere la 3L sau 5L sau de mere și vișine la 5L sau o pungă din cafeaua noastră de specialitate, proaspăt prăjită și, optional, râșnită înainte de livrare, special pentru aparatul dumneavoastră.

Pentru orice cereri de personalizare, ne puteți scrie în câmpul Comentarii.

Cum funcționează serviciul de închiriere accesorii pentru petreceri?

Completați formularul de mai jos pentru a ne comunica data la care organizați petrecerea pentru copii acasă și detaliile (pachetul ales, vârsta împlinită, etc). Noi vă vom contacta în cel mai scurt timp pentru a vă comunica disponibilitatea și pentru a decide când vă aducem accesoriile pentru petrecere: în ziua respectivă, sau cu o zi înainte, plus intervalul orar. Împreună vom stabili și când venim să ridicăm decorațiunile returnabile, în ziua petrecerii sau a doua zi. Înainte de livrare veți achita costul pachetului prin ordin de plata.

Transportul este inclus pe o raza de 7km de la Playhut (vezi hartă), iar pentru restul zonei București-Ilfov este de 20 lei.

Curățenie

La fel ca și la petrecerile organizate la locul de joacă Playhut, punem mare accent pe curățenie și grijă față de clienți. Așadar, toate articolele pentru petrecere care sunt închiriate de la noi sunt igienizate cu atenție după recuperarea lor de la sărbătoriți. Costumele sunt spălate și călcate, vesela este spălată la temperatura înaltă, iar restul decorațiunilor, care nu pot fi curățate cu apă și detergent, sunt dezinfectate folosind o lampă germicidă cu UV. Folosim mască și mănuși când pregătim pachetul pe care vi-l livram, iar produsele nu intră în contact cu nimeni după ce au fost dezinfectate. Astfel, aveți certitudinea că decorațiunile pentru petrecere și restul articolelor pe care le primiți sunt curate și vă puteți concentra pe lucrurile care contează: micul sărbătorit/sărbătorită :)

PACHETE pentru petrecerea de acasă

* Nereturnabil

Avem disponibile următoarele modele de costume: scufița roșie, vestă de prinț, vestă de vânător, vestă polițist + șapcă, sarafan unicorn, vestă muncitor în construcții + casca protecție și unelte, sarafan ghiocel, sarafan lalea, bucătar, sarafan iepuraș, om de zăpada, sarafan vampirina + antene, sort gingerbread, tutu multicolor, fusta Elsa, aripi de fluture, pălărie vrăjitoare, pălărie prințesă. Toate sarafanele sunt reglabile pe lungime, iar costumele se potrivesc copiilor de la aprox 100cm înălțime până la 135cm. Toate costumele sunt foarte ușor de îmbrăcat și sunt din materiale de calitate (bumbac, saten) - realizate de Kidissue. Pentru detalii despre costume, puteți vedea imaginile din Galerie

Comandă acum:

arrow&v

PlayHut - loc de joacă si cafenea