Bine ați venit la Playhut!

Aici în spațiul nostru virtual, te invităm să citești câte puțin din ideile noastre, din concept și să vezi o galerie de poze din locația noastră. Pentru a-ți face o imagine completă cu privire la serviciile pe care le oferim, te invităm în cafeneaua în care ne desfășurăm activitatea, pe str. Sfintii Voievozi nr 60, in apropiere de Piata Victoriei.

Vei fi suprins probabil să vezi câtă importanță acordăm detaliilor. Pentru că ne clădim activitatea pe ideea de loc de joacă pentru copii, vei vedea că în cafenea finisajele sunt realizate cu vopsea non-toxică, pentru că știm cât de curioși sunt cei mici. În plus, prizele instalate în camerele de joacă sunt blocate, pentru că ținem la siguranța celor mici. 

Pentru că ne interesează sănătatea copiilor, dar și a adulților deopotrivă, în locație, în cafenea, dar și în spațiul de joacă, punem la dispoziție botoșei speciali care să ne ajute să păstrăm un mediu curat.

Delimitarea spațiilor

Pentru realizarea unui spațiu cât mai estetic, dar și sigur în același timp, am ales să colaborăm cu producători români. Nu facem referire aici doar la activități și jucării, ci chiar și la produsele de consum pe care le veți găsi în locația noastră (gustări, sucuri, etc.)

Acces

Accesul în locație se face fara incaltaminte de exterior, sau cu incaltamintea acoperita, pentru a permite menținerea unei zone curate pentru copii. Punem la dispoziție botoșei refolosibili (pentru că ținem și la mediu) astfel încât să puteți contribui activ la distracția copiilor în perfecte condiții de igienă. Vom încerca pe viitor să implementăm și o zonă de parcare pentru cărucioare de copii, astfel încât să putem veni în întâmpinarea nevoilor clientilor noștrii și mai mult decât am făcut-o până acum.

 

Petreceri si Evenimente

 

 13 februarie - 18:30 - Atelier Valentine's Day - "Tort Red Velvet"

20 februarie - 18:00 - Atelier "Cup Latte for kids"

5 - 26 februarie - in fiecare miercuri la 10:30 Atelier "Cine se joaca cu mine?"

4 - 25 februarie - in fiecare marti la

17:00 Atelier "Agile Mind"

Pentru mai multe detalii ne poti contacta completand formularul de mai jos:

PlayHut - loc de joacă si cafenea